8 Nisan 2013

grimm s02e17:

One Angry Fuchsbau

--- spoiler ---

.yan konu ile genel konuyu güzel harmanlıyor kaçtır... ilgi çekici bir yan konusu var idi, güzel de plan yaptılar. sonunda lan müdafiye bir şey olmadı derken onu da saldırıdan alıvermiş oldular içeri. iyi yani bundan iyisi can sağlığı tabi.

.ağır da olsa genel konu gidiyor ama şu kraliyet ailesinde işler nasıl ilerliyor onu anlamak mümkün değil. esas kötü diye gösterilen tip ziyarete gelecek herhalde. bir bu kadarını anladık. gerisine allah kerim diyoruz, zamanla inşallah artık.

.yan konuda juriyi etkileyen bir wesen müdafi var idi. suçluları ipten alan bir tip, hafızalarını manipüle ediyor falan. yediği kurbağa ile bunu başarıyor imiş, daha önce göstermişler ama pek hatırlayamadım. neyse ekip güzel bir plan ile hallediyor meselesi. kunduz arkadaş da katılıyor bu sefer.

.juliette'nin anılar gelmeye başladı hafiften ama birden geliyor, kafayı yiyecek. bölümü de böyle bitirdiler. karavanı ve içindekileri hatırladı gibi ama daha olayların aslını bilimyor tabi. yine öğrenip yine kaçacak ise bu kadar tantanayı boş yere yapıyorlar ya neyse artık göreceğiz.

--- spoiler ---