22 Nisan 2013

666 park avenue s01e13:

Lazarus

--- spoiler ---

.kötü kadın saç modeli de insanı ne kadar değiştiriyormuş diye düşündürdüler. masum bir tip idi sonra böyle cadıya döndü... sonu kötü bitti yani, aslında hoş oldu denebilir ama kapalı bırakmışlar. neydi bedeli? ruhunu mu verdi? üstelik gavin bir dolap çevirmiştir diye neden şüphe etmedi? nasıl kabul etti?

.tam karakterine uymuyor idi sonu yani, belli ki iptal haberi üzerine sonu bağlamış gibiler. hele bir sene sonrası falan, garip olmuş baya. binanın mirasçısı bunlar olmuş. jane baş mimar gibi bir şey olmuş. evlenmişler, belediye başkanı olmuş hatta çocuk bile yapmışlar. o çocuk da ilerde dünyayı dize getirecek çocukmuşmuş... pek gereksiz bir ayrıntı ama baştan beri neden jane binadan vaz geçemiyor onu ufaktan açıklamış oldular.

.nerdeyse ilk bölümden beri sorulan soru idi. o kadar uzaktan çıkıp gelmiş bu binaya. annesi bu binada ölmüş, biyolojik babası imiş gavin... hepsi bu yüzden imiş yani... tabi bu neden kocasının bu bina üzerine bu kadar ısrar ettiğini açıklamıyor ya yine de kabul ettik diyelim.

.diğer karı koca hikayesi çok gereksiz idi ama ilgi çekici idi. o da kötü bitti... anlaşmayı fesh etti gavin efendi ve duvara gömdü ikisini de... en azından birlikteyiz diye de mesajlı bir bitiriş yaptılar. bitmese izlenir idi.

--- spoiler ---