23 Mart 2013

the vampire diaries s04e17:

Because the Night

--- spoiler ---

.fena değildi bölüm, en azından diğer konularda da gelişme oldu. hala switch muhabbeti yapıyorlar ya sinirlerim tepeme geliyor. kimin düğmesi, kimin insanlığı... damon açmış mı tekrar? ne ara açtı, kimseler fark edemiyor falan garip. seviyorsa da açmış, nefret ediyorsa da açmış mı? e herkesin açık o zaman, saçmalıyorlar yeminle...

.üstelik sevgili lexi'yi damon'un öldürdüğünü unutmuş gibiler. yanlış hatırlıyorsam da allah affetsin ama öyle olmuştu. baya bir hadise de olduydu o zamanlar. ilk lexi ile yakınlaşmalar falan derken yok artık dedim, sonradan ayakmış bari diye sıyırdılar ama yine de hiç bahsinin geçmemesi çok garip geldi.

.herkes tedavi peşinde, takımlar yer değiştiriyor. bir onunla bir bununla iş birliği falan. sezon sonuna kadar taşıyacaklardır tabi bu muhabbeti. asıl 12 cadının ölümü fena değildi. bonnie'i önce büyük konuşturup sonra 12 kişiyi en iyi arkadaşı için öldürtmeleri falan güzel denebilir.

.bölümü de siles klaus'u tehdit ederek bitirdi. yok eski düşmanları gelirmiymiş yok bir şeylermiymiş. öyle yer belirliyorlar işte kendi kendilerine. herkesin tedavi geyiğine karşı bir duruşu var ya pek oturaklı senaryo değil hep bunlar.

--- spoiler ---