3 Mart 2013

spartacus blood and sand s03e05:

Blood Brothers

--- spoiler ---

.bölüm sonunda aşka geldi, spartacus'ün planı pek güzelmiş güzel olmasına ama karşıdan atak geldi yamılttı bunlları. biraz savmış gibi oldular ilk gelenleri yendiler falan ama şehir elden gitti, tepelere çekilin dedi. tepe neresi? onu takip edemedim. bir de o kadar kısa sürede şehri nasıl boşalttılar onu bilemedim. bir sürü insan var idi, bir sürü yük ne ara taşındı?

.bunun haricinde arena harici dövüş sahnelerinde aksaklıklar oluyor sanki hep, bu sefer buğdayları basar iken kamera hep aynı yerde kaldı. devamlı yavaş çekim falan bir manzara üstünde kavga ettirmişler. olmamış o kısım.

.sezar kedi gibi kimse dokunamıyor. yaralansa falan daha iyi olacaktı. o kadar iyi bir savaşçı mı yani? gannicus'un elinden bile kaçtı. yok artık daha neler, ha iki kişiydiler baskın yemişlerdi ama olsun yinede bir sıyrıktır bir şeydir olsa iyi olurdu.

.crixus ile tekrar kan kardeş olmaları pek güzel tamam da şehir ne alemde? o kısmı hala tam çözemedim. hem spartacus'ün plan da boşa gitti. komutanımız pek taşaklı çıktı ama aşığı kölesine oğlu kaydı. o karı üvey annelik gibi bir şey yapıyordu resmen adamlar yine freud ile geldiler. üvey anasına kayan çocuk pornosu gibi bir şey oldu o kısımda, hoş olmadı tabi. ha gizliydi saklıydı falan bilemedim ama hafiften de anlamış olabilir. hem izleyicilere gizlisi saklısı yok idi.

--- spoiler ---