9 Şubat 2013

spartacus blood and sand s03e03:

Men of Honor

--- spoiler ---

.bölüm sonlarında devamlı veriyorlar gazı, bu sefer gemilerden ateş topları gibi sahnelerle falan geldiler. hoş idi de öyle bir hazırlığı normalde neye yaptın lan diye sormadı kimse korsana. adamlar pusuya düşürecek miydi? yoksa önlem miydi? pusu gibi laflar ettiler parayı aldılar gittiler. aç kalmasalar bari hehe.

.her bölüm gay sahneleri veriyorlar artık, bu seferi daha bir abartı idi. gay çakışmasını geçtik bir de aşkı çıktı, sevişmesi falan çıktı. bu ne kardeşim seven sevene... normal düz (straight) seks sahnesi bile yoktu, o kadarını söyleyeyim yani. gay dizisi oldu çıktı yemin ederim. neyse homofobik gibi yaygara koparmak istemem ama hoş değil, abartmaya lüzum yok.

.spartacus iyice devlet adamı olacak bu gidiş ile, nevia sayko bir tip oldu, Crixus'un sağı solu belli değil. kafası karışık gibi dolanıyor. asıl adam Gannicus idi, her türlü erdemin yanında tavırlar ile göz doldurdu. ilk ekmek için dövüşe yüzünü ekşitti, sonra kızcağızı hoplatmadı, hem de alkollü iken sonunda da demircinin ölümüne içerledi.

.bize yaptılar, aynısını yapalım muhabbeti biraz fazla kaçıyor hakkaten. tarihi olarak nasıl gelişmiştir bilemedik ama zaten ipucunu verdi spartacus. köle ticareti yapmıyoruz biz dedi, köleleştirmeye karşı isen diğer şeylere de karşı olman gerekir. hepsi aynı hesaba çıkıyor sonuç olarak. içlerinde çatlak falan mı oluşacak nedir bakalım göreceğiz?

.dangalak oğlan çocuğunun yenilmesi pek tatlı oldu bu arada, savaşın kurdu olmaya çalışırken kuyruğunu kıstırıp kaçtı. bu konuya da hassaten sevindik.

--- spoiler ---