2 Şubat 2013

spartacus blood and sand s03e02:

Wolves at the Gate

--- spoiler ---

.müzikler bir tatlıydı bölümde, ufak ufak girişler yaptılar ama hepsi güzeldi. olaylar sonuna kadar gelişmedi pek ama zaten devamlı dövüş sahnesi beklemiyoruz. şehri güzelce fethetmiş oldular. şehirlerin fatihi, naif spatacus. taşlanan adamın acısına son verir, lan dedim dağıtacak kalabalığı ya bir çılgınlık yapmadı allahtan.

.germanlar şehir içinde bozgunculuk yapacak gibi, hem bir köleyi kurtarıp diğerini köleleştirmek de ne ki? böyle mi gelişmiş olaylar, bıraksın gitsinler ne bileyim. o da olmaz her halde ama bu şekilde de pek oluru yok gibi.

.yeni kötü karakterimiz sezar adlı mazoşistimsi bir eleman katıldı. kaslı vücudunu gördük ya fazla sekiz sokuş yoktu bölümde, dozunu azaltmaları lazım ama devamlı yüksek doz verince azı da kesmiyor insanı niyeyse.

.sonuç: bir tarafta şehre yerleşti bizim köleler, diğer tarafta onları öldürmek için ordular yavaştan yola çıktı. tarihsel olarak spartacus'ü öldüren ordular bunlar mıdır bilemedim ama sonunu bilince üzücü olur valla. ölmeseymiş iyimiş, ha şehri alınca çocuklar ölmeyecek mi sanmış da üzülmüş onu da bilemedim ama sonuçta savaş işte ne bekliyordun naif spartacus...

.konudaki ufak tefek şeyleri devamlı gediğe koyma şeklinde tamamladılar. biraz rahatsız edici idi. bir köle kadına zoom yapıldı, belli ki ganikus ile takılacaklar, vuruldu resmen. büyük memeli bir anne kızını içeri çağırdı, hop onlar öldü falan. oldu böyle bir sürü şey. kadın oyuncu sıkıntımız var bariz. kadın dayandıramıyoruz diziye.

--- spoiler ---