26 Ocak 2013

threshold s01e02:

Trees Made of Glass: Part 2

--- spoiler ---


.geçen bölümün sonundaki olay rüya değilmiş, hafiften halisünasyon gibi de gösterdiler ama o da değilmiş. gerçek imiş. adam denizin ortasından yardırıp kadının evine kadar takip etmiş. molly'nin geceliği ile kaçış sahneleri falan derken aslında yayını izleyen üç kişiye bizdensin dediği gibi bir sonuca çıktılar.

.üstüne yetmedi biraz daha karıştırdılar, zaten etkilenmiş 106 tane insan da yayınladıkları sese istemsiz şekilde geldiklerini gördüler. en son planda da trafiğin genel bir fraktal şekil olduğu görüldü. tüm bunlar ne lan böyle diyesimi getirdi.

.uzaylı derken nasıl bir şey? kendi görüntüsünde yarattı olayı biraz toparlama gibi ama hep de öyle olmuyor mu zaten? dna seviyesinde canlıları değiştirip uzaylı haline mi getirecekler, yeni baştan bu şekilde mi yaratmış oluyorlar? garip aslında ama toparlaması kolay görümüyor.

.üstüne sadece ekibi izleyecek gibiyiz, tamam sınırlı sayıda insanın uğraştığı gizli tutulan bir çalışma ama kesinlikle bütün analizleri tek bir doktorun yapmaması gerekir mesela, diğer uzmanlık alanlarında da öyle. şimdi bu biraz garip geldi bunun üstüne fazla düştüler gibi belki ama en başından beri zaten bir ekip kurup olayları inceleriz gibi bir durumları da vardı bilemedim valla neyse bakalım neler yapacaklar.

--- spoiler ---