20 Ocak 2013

nikita s03e07:

Intersection

--- spoiler ---

.sahalara güzel dönüş yaptı ajan kardeşler. ilk börköfün hatunu meselesi var idi. geçen bölümlerden kalma bir mevzu, rüyalı bir başlangıç zaten nikitanın kanını ancak rüyalarında akıtır oçler, nikitaya dokunan karşısında beni bulur hehe neyse...

.eureka dizisinden kılçık bir karakter bu bölümde de köstebek rolünde idi. adamın tipte sorun var herhalde. neyse bunları ayıklayıp bir görev falan verdiler. derken bir yandan çipi çıkarmaca diğer yandan verdikleri yalan istihbarat ile amandayı yakalamaca falan.

.her şey yolunda gitti derken hop amandanın yanındaki piercingli manyak çıktı, bombayı veriverdi alttan arabaları uçtu. maykılın eli sıkıştı, nikita bu manyağı harcadı falan derken araba patladı patlayacak. kaç kurtul nikita lafları arasında, maykılın elini kesiverdi.

.bakalım ne yapacaklar, geri dikilebilir aslında ya maykılı tek elli bıraktılar. bunalımdır falan diye mi gidecekler bundan sonra ya da teknoloji harikası diye elini kurtaracaklar mı bakalım. süper ajan maykıla bir şey olmasın diyoruz.

--- spoiler ---