13 Ocak 2013

lost girl s03e01:

Caged Fae

--- spoiler ---

.dizi yokluğunda sevinçle karşıladım başlamasını ama ne bileyim kabak tadı devam ediyor. bir yan olay sürdü, içinde bolca lezboşlu acayip işli bir hapisaneden sonra bizim bo doktoruna geri dönmüş gibi oldu. külliyen lezbiyen yani, öyle garip bir durum. iyice lezbiyen dizisi yaptılar. kenzi bile bo'ya ıslak öpücük verdi. ha lensi aktarmak için idi ama olsun arkadaş, bu ne böyle.

.özel kostümlerdir, su tutmalardır, yeni sezona seksi girelim demişler herhalde. sanki biraz daha yaşlanmış ve pörsümüş gibiydi bizim bo ama yine de gideri var tabi. kenzi desen apayrı, pek hoşlar, dilleri pek sivri. aynen devam ediyorlar.

.ash vekili, hale emmi olmuş. süleyman kuş dili bilir dediler dediydiler ya işte o, adam ağzından sesler falan çıkartıyor idi. kurt adamımız kavuşmuştu kalbine galiba ama bo'ya kavuşacak mı kavuşmayacak mı onu tırmalayacaklar anlaşılan.

.tabi en karışık olayı sona bıraktılar, bo'nun babası canavarmış da kendisi canavar mıymış? geçen sezon finalinde kötücül olmuştu sanki. ordan da devam ettirmişler hafiften ama nasıl kötücül olacak bu bo? zaten taraf seçmedi, bitaraf mı olacak? ne yapacak? güzel bağlasalar bari. kala kala tek bu konusu kaldı, dişe dokunur...

--- spoiler ---