19 Ocak 2013

american horror story s02e12:

Continuum

--- spoiler ---

.adamlar müzikleri gediğine koyarak başladı. önce Grass Roots - Let's Live For Today çalarak başladılar, kit iki karılı ve iki çocuklu olmuş. işler yolunda gibi, herkes mutlu gibi falan bir acayip. tabi girişte kit ve baltayı görünce işlerin boka saracağını biliyorduk, zaten kimsenin mutlu olmasını da beklemiyorduk amma velakin grace'e bir şey olmasaydı bari lan. eski karısı balta ile biçti grace'i hesapta o manyaktı diğeri normal. çok acayip yaptılar, şaşırarak üzüldüm vallaha billaha...

.neyse jude'un olayı da çok acayip oldu. onu da Jimi Hendrix emminin dilinden All Along the Watchtower ile kurtulma ümitli iki mısrası, "burdan dışarı bir yol olmalı" diyerek başlattılar amma velakin öyle olmadığını çat diye gösterdiler. jude kafayı sıyırmış sonunda, gördüğü kadınları azrail olan sanmış ve iki buçuk yıl geçmiş, işler çok değişmiş falan filan.

.tüm bu olaylardan en karlı çıkan tabi gazeteci lezboş kızımız olmuş. kitap yazmış popüler olmuş, para kazanmış falan derken hiç bir şey için de mücadele etmeden keyfini sürmeye karar vermiş ama bölüm sonunda oğlunun onun için geldiğini gördüğümüz için sonunun pek hayırlı olmayacağını söyleyebiliriz.

.aslında enterasan çatır çatır karakter öldürüyorlar ama kalanların hikayelerini bu şekilde derinleştirip yine ilgi çekici hale getirebiliyorlar. bakalım nasıl bir final yapacaklar.

--- spoiler ---