18 Aralık 2012

jericho s01e07:

Long Live the Mayor

--- spoiler ---

.pek bir hadise olmadı yine, hepsinin özel hayatları birbirleri ile olan ilişkilerinden devam ettik. babası için iki oğul yola çıktılar. yeni mevzular gündeme gelebilir oradan itibaren. en azından dış dünyada neler olduğunu görebilecekler ne bileyim.

.insanların kriz durumunda nasıl davranabileceğine dair dokundurmalar yapıyorlar devamlı ama ne bileyim takas usulüne geçmek için daha erken değil mi? hani devletin çöktüğüne emin miyiz? hiç kimse yardım etmediğine göre böyle bir çıkarım yapıyorlar ama garip işte.

.bir sürü garip iş oluyor, yine mesela em atımı gerçekleşti elektronik aletler öldü diye sayar iken cep telefonunu saymadı bile. garip geliyor bana, en önemlisi cep telefonu olması gerekir. uydu telefonu falan ne bileyim bir teşkilat içersinde mutlaka bir şeyler olması gerekir. dünyaya bir şey olmadı ise, mutlaka çalışan bir uydu da olmalı ama işte sanki birileri kasten bilgi verilmesini engelliyor gibi bir durum var. bakalım ne çıkacak.

.dexter'ın babası geldi bölümde, selam ederiz. adama kötü rol bile yakışıyor. tam kötü de değil, prensipli kötü bir baba rolünü oynamışlar. en azından ilerde olursa kasabanın ordusunun başı bile olabilir. öyle bir adam yani. hürmetler ederiz.

--- spoiler ---