17 Aralık 2012

jericho s01e04:

Walls of Jericho

--- spoiler ---

.şaka gibi olmaya başladı. lan bu sefer de radyasyon zehirlenmesi geçiren biri çıktı geldi. nükleer bomba yemişler yani. ama yağmur radyasyonlu değilmiş. son açıklamamız bu. öh yani dördüncü bölüme geldi bombanın ne olduğunu tam öğrenemedik.

.üstüne zenci elemanın ne işler çevirdiği belli değil. laptop'u ile bağlanabiliyor, mesaj yollayabiliyor. nasıl yani? 3g mi kullanıyor. civarda cep telefonu görünmüyor, sabit hatlar zaten gidik, nasıl internete bağlanıyor? saçmalıyorlar resmen ama.

.uydu muhabbetine açıklık getirdiler o da bir bölüm sonra, bir tane çeken uyduları var onda da ne hikmetse sadece bombalama görüntülerinin bir kaç saniyesini gösteren bir görüntüyü döndürüyorlar. ulan yayın yapıyorsun, bilgilendirmez misin? o kadar görüntü döndüreceğine, yok yani gizem vereceğiz diye bokunu çıkartmışlar.

.ha hala umudumuzu koruyoruz tabi, yaşamın kutsallığı, insan hayatının değeri falan gibi mevzularda güzel konuşma yaptı belediye başkanımız (meyırımız, nasıl yerinden yönetim olayını abartmışlar maşallah, sistemleri öyledir belki bilmiyorum). ondan gayrisi can sağlığı bakalım.

--- spoiler ---