19 Aralık 2012

jericho s01e12:

The Day Before

--- spoiler ---

.her şey iyi güzel de adamlar yaptıkları serinin baş kısmını unutmuşlar resmen, bir kere bomba ne zaman patladı? bunu tam yapamamışlar. 24 saat kaldı dedikleri zaman hala hava karanlık mesela, bomba güneş varken patlamış idi. ha bunlar bulutu patladıktan sonra falan mı gördüler diyeceğim ama yine de olmadı.

.çünkü jake elemanı eve döndüğü zaman, tam o dönüş yolundayken bomba patlamış gibi gösterdiler. halbuki ilk bölümlerde bu kasabaya ulaşmış, ailesi ile görüşmüş hatta annesi parayı cebine koyma muhabbeti ile onu uğurladıktan sonra yolda bombayı görüp kaza yapmış idi.

.olayların devamlılığını sikip attılar yani, biraz sinir bozucu idi ama görmezden geleceğiz gari, ha bu saçmalama haricinde fena değildi. eleman pilot imiş, daha önce saçma sapan işler yapmış. gizli ajanım diyen eleman da bombalama işinin içinde imiş ama ya son anda vaz geçmiş kasabayı patlatmamış ya da patlatması gereken kasabayı patlatmak yerine bomba ile birlikte ailesini kaçırmış yok olacak şehirden.

.geçmişte ajan arkadaşı-sevgilisi olarak takıldığı kız da düşen uçaktan kurtulanların arasında kendisini gösterdi, olayları bu şekilde açıklayacaklar artık herhalde yavaştan. bakalım artık.

--- spoiler ---