14 Aralık 2012

american horror story s02e09:

The Coat Hanger

--- spoiler ---

.pek çılgın bir bölüm idi. bir sürü olay oldu. uzaylı meselesinde pek ciddilermiş onu gördük. elemanın üzerinde deney yapıyorlarmış. hatta çocuğu falan mı olacak nedir, onu gösterdiler. ölülere can veren hey güzel uzaylım benim bunlar hehe. kötücül doktorumuzun deney yapması da bir o kadar acayip idi tabi, ama prensip sahibi kötü olduğu için beğeniyoruz kendisini.

.blodifeys nasıl olurda günümüze ulaşır ulan haykırışlarımı duymuş olmalılar hemen açıklamayı getirdiler hem de ilk sezondaki iyi aile babasını kadroya alaraktan tekrar. o da pek güzel oldu, gazetecı hanım kızımızı hamile bırakmış bizim sayler, çocuğu da günümüzde aynı hastanede deri yüzmeye devam ediyor anlaşılan. hoş ne diyelim.

.alkolik rahibemize güzel bir komplo kurdular. hem üzerinde noel kasabını saldılar, baktılar ondan kurtuldu ki adam nasıl ölmediyse, ardından deli olarak yönettiği akıl hastanesine yatırıverdiler. monsinyör kaypak orospu evladının teki, flashforwarddan da sevmez idim kendisini, bölüm sonunda noel kasabı çarmıha germiş onu. hehe, güzel idi bu da ne diyelim.

--- spoiler ---