17 Kasım 2012

grimm s02e12:

Season of the Hexenbiest

--- spoiler ---

.güzel bölümdü, yarım bıraktılar konuyu. hem malum öpücük meselesinden devam edildi. hem önceki cadı kızımız olaya dahil oldu. anahtarı arıyorlar yanayana. neyin haritası idi tam hatırlamıyorum ama önemli bir harita vardı onda.

.hank'in ağzını burnunu kırdılar, yoldan çekilsin diye yapmışlar güya ama pek onluk bir hadise de yoktu aslında. ha her olaya birlikte dalıyordu ama allahın hank'i işte ne olacak. 

.monro da daha aktif katılım gösterdi. elemanları tuzağa çekti. zaten bölüm başında öpücüğü gören eleman idi. sonunda da kim öptüğünü gösterdi. kim öptü göster bakayım?

.prensimizin kimliği meselesi önemli ama genel hikayeyi boş bırakıp bu konuları çeviriyorlar. açıklayacaklarını umarak izliyoruz tabi. bizim prens ne yapıyor portland'da, neden himayesinde grimm var? amacı ne? ne olmuş falan filan işte. şimdi de anahtar peşine düştü.

.hayda bu sezon finali miymiş bir de? iyi alıştılar kesmeyi ha. bir de neden sonda sorry diyor dediydim allah kahretmesin. üçüncü sezon tarihini bulamadım. neyse merakta bıraktılar, yapacak bir şey yok. bekleyeceğiz. neden 12 bölüm yapmışlar bu sezonu yazık olmuş. ilk sezondan kat be kat iyidi bu sezon.

--- spoiler ---