10 Kasım 2012

grimm s02e11:

To Protect and Serve Man

--- spoiler ---

.güzel bölüm oldu, yan konusu da hem gerici (germekten gerici) hem de ilgi çekici idi. ilginç tesadüf yeni yamyamlık ile ilgili bir film üstüne geldi yamyamlık ile ilgili bir bölüm. insan "yiyen" bir wesenlere denk geldiler. bu sefer hikaye 7 sene öncesinde hank'ın yakaladığı bir adamın tanıklığı ile başlıyor.

.tabi tam da idama saatler kala hank bu olayı hatırlayıp, lan yoksa yanlış mı yaptık der ve son dakika son saniyeye kadar olayın peşini bırakmazlar. sonunda adamı idam edeceklerken idam durdurulur. hatta ilk enjeksiyon yapılır yani o derece kıl payı. kıl payını abartmış elemanlar.

.tabi mesela o kadar ceset var bodrumda ve üstünde saadece tahta kapak ile saklamış. koku çıkmaz mı hiç? buzdolabını çektikleri anda deli gibi koku gelir. hatta belki eve girince bile gelir. toprak haricinde betonla bile kapatsalar yine koku yayılıyor idi, efsane avcıları bunu test etmişler idi, onların yalancısıyım. böyle ufak tefek muhabbetler haricinde iyidi.

.tabi asıl bombayı, genel konuyu yandan yandan götürerek son dakikada patlattılar. yüzbaşı, sevgili esas hatunumuzu alıp monro'nun aktarına çözüm amacıyla gelir. tabi yine rahat durmazlar ve öpüşürler, monro'da çat içeri gelir ve ta ta karşımızda bir şaşkınlık olur nur topu gibi. yavrum yazık nicki üzecek bunlar anam.

--- spoiler ---