8 Ekim 2012

once upon a time s02e02:

We Are Both

--- spoiler ---

.baya bir karmaşa var artık, abartı oldu. hem geçmiş hikayesi, hem aynı anda diğer evren hikayesi hem de normal kasaba hikayesi devam ediyor. kötü kraliçenin geçmişinde anası gibi olmamak istediği falan muhabbetlerine girdiler bir sürü. o yüzden de henry'i tekrardan serbest bıraktı ama kitabı da yakamadı falan. öyle bir şeyler işte.

.şapkacı eleman niyeyse kaçtı, seri katil gibi bir şeydi sanki o. pek anlamadım, tekrar şapka yapamam falan dedi. kimse diğer tarafa geçişi bilmem diyor da inanası gelmiyor insanın.

.şu pinokyo muhabbetini çok uzatmışlardı neden bir açıklama yapılmıyor iki bölümdür anlamadım. gözleri kırptı sadece. onu insan yapan kasabanın büyüsü idi. kalkınca tahta olarak mı kaldı yani, öyle mi olacak nedir ne oldu anlamadım.

.herkes kasabayı terk edip, masal karakterlerini unutmayı seçecek iken, yakışıklı prensimiz konuşma yapıp ikna etti falan, eh yani böylesi de olacak el mahkum. diğer tarafta ana kız hapsedildi. tabi şaşırtıcı mesele ise gösterip durdukları kötü ana karakteri de peydah oldu. kötü kalpli kraliçenin anası, aslında iyimiş o da sonradan bozulmuş.

--- spoiler ---