23 Eylül 2012

wilfred s02e13:

secrets

--- spoiler ---

.sezona göre güzel bitirdiler ama ilk sezon da benzeri bir gizem ile bitirip sonra hiç bir şey olmamıştı. o yüzden o kadar iyi diyemiyorum. bölüm hoş ama gidişat kötü.

.tabi gizemi açıkladıkları zaman olaylar bitecek diye düşünüyor olabilirler ama geliştirilebilinir yine yani, bu şekilde ikidir merakta bırakıp bir şey açıklamamak iyi değil. bakalım açıklarlar belki, hem açıklamayıp hem bu kadar kötü bir sezon olursa gözümde değerleri düşer bu serinin.

.şu kimin eli üstte muhabbetini iyi abartıyorlar ama yeni bir şey yok yani daha önceden de yapmışlar idi. bölümde yeni fazla bir şey yok. en acayibi, kız arkadaşının kafayı sıyırmış olması idi. o hem komik hem şaşırtıcı garip yani. onun haricinde rayn'ın küçükken çizdiği resimde arkadaki ağaca saklanan bir wilfred varmış.

.saylon göndermesi, battlestar galactica olayları falan süperdi. oha dedim ne oluyoruz. adamlar daha iyi yapabilir bu kafayla ama niyeyse saklıyorlar gibi saçma sapan. eldeki malzemeleri mi tüketecekler ne yapacaklar diye korkuyorlar anlamadım. neyse öyle işte bir sezon daha bitti, dizilerimiz azalıyor. yeni sezon çabuk başlasa bari kafayı sıyırmadan.

--- spoiler ---