12 Eylül 2012

sword art online s01e02:

Bītā

--- spoiler ---

.kaldığımız yerden hafif kırılma ile devam ediyor. elemanın yanındaki arkadaş nereye gitti göremedik. ne ara bir yerlere gidip geldi orası da meçhul. daha ilk kattaki boss'u öldürmek için plan yaparken buluyoruz veledleri.

.başlarında açık mavi saçlı şovalye zırhlı bir eleman, daha sonradan onun da beta tester olduğunu öğreniyor ve insanlara yardım etmek, liderlik etmek gibi meziyetler falan filan gibi şeyler vurguluyorlar sanki ama bizim eleman sonunda çıldırıp tek takılmaya devam ediyor. her halde ekip olma muhabbetine daha çok geleceğiz.

.neyse işte bunlar toplanıp gidiyorlar boss'un mekanına, savaş mümayiş derken son silahını değiştirmişler açık mavi saçlı eleman bunu fark edene kadar ölüyor. esas kızımız ve oğlanımız birlikte savaşarak ve diğer takımdan destek de gelerek ilk leveli geçiyorlar böylece.

.ha bunlar oyun içinde yemek yiyorlar da nasıl kan can oluyor bana biri açıklaması lazım bunu. bu kısmı pek bir saçma oldu. oyun dışında, gerçek hayatta biri beslemeli, su vermeli falan ne bileyim ne kadar zaman geçti kim bilir. bir ay oldu falan dediler de oyundaki bir ay gerçekte ne kadar zaman o şekilde mi açıklayacaklar bilmiyorum neyse öyle işte. ilk esaslı sıkıntılı konu bu, bakalım açıklama gelecek mi?

--- spoiler ---