12 Eylül 2012

sword art online s01e01:

The World of Swords

izlenecek yeni anime arayışında buna karar kıldım, ilk intiba gayet hoş. senaryosu güzel sayılır bir kere. matrix'imsi hafiften, hafiften frp oyunları muhabbeti falan var işte. karakterler de hiç fena durmuyor şimdilik. esas oğlanımız biraz uyuz bir tipe benziyor. esas kızımız baya hoşlar. müzikler fena değil, hafif iskoç esintileri var böyle. mevzular derinleşmez de bu haliyle kalırsa güzel olmaz ama başlangıç için güzel. çizimler daha iyi olabilirdi tabi...

--- spoiler ---

.ilk bölüm oyunun hafif tanıtımı ve oyuna dahil olmaları şekilde başlıyor. esas oğlan oyun içindeki tipiyle bir arkadaşı ile takılır iken çıkış butonunun olmadığını fark ediyor ve bir meydana ışınlanıyor.

.burda oyunun yaratıcısı yüce insan bunlara gökten güzel bir şekilde eriyik gelip olayları açıklıyor. oyunu bitirmeden çıkamayacakları, sanal gerçeklik kaskını falan çıkaran olursa öleceklerini falan söylüyor. nedeni niçini yok şimdilik öyle işte yani.

.bunlarda üzülüyor heyecanlanıyor falan derken, önce tipleri değişiyor herkes kendi görüntüsünü alıyor sonra da maceralar başlıyor işte bizim eleman beta tester, yolları yordamları bilip güç kazanmaya yoluna gidiyor.

--- spoiler ---