26 Eylül 2012

alphas s02e09:

The Devil Will Drag You Under

--- spoiler ---

.acayip bölümdü valla, bir dakika yerinde durmadılar. doktorumuz çok sıkıntılı idi türlü çeşit plan da yapmışlar güzel de yapmışlar ama ne bileyim bölümdeki olayları en az üç bölüme yaysalar daha iyimiş. kızı hapsedilmemek için ajan olarak pariş'in yanına yollandı. onlar da davayı çakıp bunu yakalamışlar.

.hiksi de göreve hazırlamışlar. tabi duruma uygun hemen alfalar türetiyorlar ona bir şey diyemeyiz. biri beynin içini gören diğeri de elektrik akımını gören iki tane alfa çıktı. beyin okuyan hatun battlestar galaktica'nin iletişim subayı idi. özlemişiz kendini sonunda da bir kıyak yaptı falan. iyi insan tabi yapacak hehe. neyse...

.pariş'in planlarına az girdiler ama yeterli gelmedi. dünya nüfusu 40 yılda çoğalacak, kıtlık olacak insanlar ölecek diye şimdiden bir kısmını öldürüp evrimi hızlandırma (her halde alfaya çevirmece de olacak malesef) gibi bir şey yapma niyetinde. tabi öncesinde her zaman ki gibi bir sürü insanın ölmesi gerekir.

.dani de en başından beri sevdiği güvendiği insandır ama bunlara karşı çıkar sonunda, hiksle birlikte kaçarlan bir sürü olay aksiyon falan olduktan sonra bombanın kucağında sen unutulmayacaksın der dani'ye ve patlatır bombayı pariş yaşlı gözlerle. valla kötü karakteri çok önemli bu işlerin. tabi bir işe yaramaz, gary dünyayı kurtarır. ofisteki sevinme sahnesi pek güzeldi.

.dünya kurtulur gibi ama sonraki bölüm ismi dani'yi geri getirecekler gibi ya neyse bilemiyorum başka bir numara da çekebilirler ama şu an öldü. hepsi yaşlı gözlerle böğürdüler, çağırdılar daniyi gelmedi. nina en son ölme diye puşladı. yer mi ama yemez tabi. öyle işte gitti dağ gibi dani, o değil de her katıldığı seride ölecek mi bu hatun arkadaş, seviyoruz dedik öldürüyorlar. neyse bakalım ne olacak.

--- spoiler ---