14 Eylül 2012

alphas s02e07:

Gods and Monsters

--- spoiler ---

.git gide vites yükseltiyor bu seri, valla beklentilerimi de yükseltiyorum ya hayırlısı bakalım. gayet iyi işler oldu bu bölüm, baya karışıktı da bir kısmını anlamadan geçtik ama zaten bir sürü teknik tabir kullanmaktan çekinmiyorlar. beyin kimyasıdır ottur boktur derken baya bir laf salatası oluyor.

.tabi bu kötüleştiriyor denemez, esas kötü eleman stanton parish midir yazılışına bakmak lazım ya neyse işte bu arkadaşın planları hala tam belli değil ama karakteri iyice işliyorlar. güzel nasihatlar verip gözünü kırpmadan da adam öldürüyor. insan hayatıdır falandır filandır meselelerinde ayrı düşecekleri bariz.

.bizim doktoru saflarına çekmeye çalıştı, daha önceki bölümden beyin kontrolü yapan elemanın sebep olduğu yine benzer ama daha gelişmiş bir hadiseye geçtiler bu bölüm. hem yan hem temel konu, bir de elemanın beyni içersinde esas kötümüzün anılarında yolculuk etti ve bir resim gördü, tabi kızının onun tarafından olduğunu öğrenmesi gerek artık o kadar şüphe var. bakalım bu mevzuyu nasıl geliştirecekler.

.kızı stargate atlantisten sonra daha süper buluyorum ya o da ilginç neyse, asıl mevzu şimdilik bu oldu. ne kadar sürüncemede kalır bilemiyorum ama konular iç içe süper gidiyor. bizim geri'nin aklına da girdi gibi periş, adam beğenilen kötü karakter olma yolunda ilerliyor bence. doktor da iyi insan ama işte eh yani diye ekşi bir tat ile öyle diyor insan. eksikliklerim olur beni böyle kabul edinden kimseye hayır gelmez zaten.

--- spoiler ---