13 Ağustos 2012

warehouse 13 s04e03:

Personal Effects

--- spoiler ---

.5-6 bölümlük olayı yaptılar bir bölümde, pek hareketliler idi ama genel konu için ufak bir bilgi koyup son kısma öyle geçiştirdiler zaten genelde böyle devam ettirdiler bu seriyi ya yapacak bir şey yok.

.görünmezlik yapan güneş gözlüğünden, patlama yapan kemana, öfkeli yapan golf sopasından ne yaptığını anlamadığım kuş kafesine öyle takıldılar. nesneler boldu, bu esas kötü elemanın toparladığı nesnelermiş bunlar falan.

.asıl ağırlıklı konusu kardeşine kalp bulmaya çalışan yan roldeki bizim stargate universedeki teğmen idi. güvenlik görevlisi kendisi ve bu eşyaların bulunduğu yere gidip eski eşyaları eskiciye saterken pipo dikkatini çeker ve onu alır.

.hava durumunu kontrol eden bu pipo ile de kardeşi için para toplar soygun yapar. para yeterli olmayınca da kendi kalbinden vaz geçer. bizim oğlan böyle de vefakardır.

.arti de işleri sakladığını falan söyler golf sopasını alınca, diğer ortalıklara pek çıkmayan ama artık saha işleri de yapan kıvırcık saçlı kızımız da durumu biraz anlar falan, en son da hançerin peşine düşer ve bölüm biter.

--- spoiler ---