3 Ağustos 2012

tiger: spy in the jungle e03:

episode 3

--- spoiler ---

.garip aslında dalga geçmişler sanki yani iki bölümde tehlike ile bittiğini gösterip böyle başlangıç bitiş bölümlerdinde kaplan kavgası gösterip de aslında tüm belgeselde hiç bir şey olmaması garip. yani çekememişler, hem ana hem baba yaralanmış idi ama kavga falan çekememişler.

.şiddetten medet ummak mıdır bu nedir anlamadım. olmaması iyi ama reklam etmeleri kötü, dört yavrunun da kocaman kaplan olması süper, güzel de çekmişler hiç gerek yokmuş böyle şaşırtmacalara.

.sonunda da tekrar dört yavrunun gizli kameraya yakalanması falan da tam hayat devam ediyor, yaşama sevinci mutluluk falan gibi bir şeyler veriyor insana da işte ne bileyim aldatılma gibi yapmaları hoş gelmedi. gerisi süper, görüntüler süper. çekim tekniği zaten kendilerine has, aşmış adamlar.

.kamerayı suya sokmaları falan alıp takılması kamera ile bir süre sonra ve buna sunum yapmaları da güzel idi, gülümsetiyor insanı. filin teki de doğurdu. hamile hamile çalıştırmışlar o kadar. hayvan düşmanı bunlar arkadaş hehe. neyse öyle işte bitti bir belgesel serisi daha hüzün doluyuz.

--- spoiler ---