15 Ağustos 2012

grimm s02e01:

Bad Teeth

--- spoiler ---

.beklediğimden hızlı geldi ikinci sezon, iyi tutmuş herhalde. ayrıca bölüm de kendi içersinde baya hızlıydı. kendilerini geliştirmişler gibi. efektler biraz daha gelişmiş gibi. esas oğlan saçı sakalı biraz daha olaya  entegre olmuş gibi.

.belki yavuklusu hastanelik oldu ve öldü sandığı anasını yeni görüyor ondan bu kadar kendini rolüne kaptırmış olabilir bilemedim ama önceki sezona göre geliştirmiş gibi geldi kedini biraz daha.

.olaylar da derinleşiyor gibi ama pek açıklama yok, tarihsel kökenlerinden bahsediyorlar bir sürü ama kim kimdir bilmek zor. aileler kimdir, kim ne istiyor belli değil. gizem olsun diye böyle yapıyorlar belli ki ama anlamadan hoş olmuyor.

.özellikle polis müdürümüz, teğmen miydi neydi onun ne olduğu bile açıklanmadı bunca zaman, neden grimm tutuyor elinin altında. bir durum olsa yardım mı isteyecek nedir durumu? iyi mi kötü mü belli değil bu kadar zamandır. neyse çıkar ortaya artık.

.bölüm yarıda kaldı, hafif leopar mıdır nedir garip bir kediye benzeyen bir tip ki kendisini sanctuary, continuum ve tabi stargate universe'de izlediydik. yan rollerin daimi oyuncusu bu sefer iki bölümlük takılıyor galiba. sonraki bölüm icabına bakar onun cesur grimm bey.

--- spoiler ---