28 Ağustos 2012

frozen planet e03:

Summer

--- spoiler ---

.güzel görüntülere  devam, çok fazla şaşırtıcı şeyler yoktu. benzer olayları tekrar tekrar çekiyorlar. kutuplarda mevsim falan değişiyor onu gösteriyorlar. fazladan hayvan olarak baykuş falan vardı, onlar takılıyordu yavrularını falan koruyorlardı.

.bira başka kuşun yavrusunu da martı falan kapıyordu. fok mudur deniz aslanı mıdır nedir onlar yine harem kurup kavga falan ediyorlar kan gövdeyi götürüyordu.

.bölüm sonundaki kısım bu sefer belgeselden daha iyidi. özellikle katil balinaların avlanma olaylarını falan çekmişler, foku takla attırıyorlardı yine yavrum yazık. işleri bittikten sonra da çekim ekibine yanaştılar ve onlar da bir ölüdürücü killer wave gönderdiler hehe, şu an salladım kavramı neyse işte dalga yolladılar ama devrilmediler. herkes yoluna gitti işte.

.erimeye falan fazla vurgu yapmıyorlar kafa ağrıtmıyorlar o iyi aslında, bu bölüm kutupların yaz kısmını çektiler zaten her taraf eriyik durumdaydı. ayılar da aç aç geziniyordu. bir iki fok yeseler de doysalar dedim ama olmadı.

--- spoiler ---