27 Ağustos 2012

frozen planet e02:

spring

--- spoiler ---

.ilk bölüm kadar çarpıcı, şaşırtıcı işler yoktu ama bu sefer yine fokların başı belada idi. şirin yavru bir fok ve annesine bir kutup ayısı musallat oldu ama yetişemeden kaçmayı başardı falan. güzel çekmişler ama aksiyon yoktu tabi hehe.

.penguenler hakkında fazla mı izlediğimden nedir bilmiyorum pek sıkıcı idi, bir tanesi yuva yapmak için taş çalıyordu, hırsız pengueni çekmişler ama tabi algıda seçicilik olabilir hepsi çalıyor olabilir. sonra bundan mesaj da çıkartmışlar, kişi kendisi gibi bilir diye. çalanın da taşını çalarken dönüp kovdu falan öyle işte.

.kurtları da yine gördük ama daha ufaklar idi, ördek yavrusu falan yediler bir de tavşan avlamışlar. diğerleri bizon yerken bunlar çerçöp falan yiyor nerdeyse yakışmadı hiç.

.bunlar haricinde de pek bir şey olmadı, buzullar eridi, bahar geldi. ha nerdeyse unutuyordum bir tırtıl mıdır nedir, 10 sene falan her kış donarak bekletiyor kendini, bahar gelince çözülüp hayatına devam ediyor. resmen durağanlık kapsülleri gibi bir şey, tamamen donuyor gibi gösteriyorlar ama her halde içinde bir şeyler çalışmaya devam ediyordur. bu da ilginç geldi. sonra kelebek oluyor ama çirkin bir şey hehe.

--- spoiler ---