7 Ağustos 2012

continuum s01e10:

End Times

--- spoiler ---

.baya karışık geldi valla, lafların yarısı geçti gitti gibi öyle. bir kere kagame'nin küçüklüğü değilmiş eleman. kagame doğum gününde intihar bombacısı oldu. fikir güzel ama neden anlatmaları lazım.

.bir sürü soru havada kaldı, bu şekilde ikinci sezonu çekemezlerse yazık olacak, imdb'de ikinci sezon bilgisi görünmüyor ama bu kadar para harcadıkları şeyi devam ettirirler herhalde. patlamalar falan hiç fena değildi. biraz kısıtlı imkanları ama yine de güzel.

.sezonun başında ilk patlamada bu tür bir şey olduğu belliydi, yirmi bin tane gizem katıp çok azını çözdüler ve yeni yeni kimliği belirsiz insanlar çıktı o garip.

.sanctuary'den adam karakteri katıldı ama hafif üşütük bir zaman yolcusu mudur nedir. zaman makinası diye hurdalık yapmış. ağlattı bizim kızı.

.başka gelenler de var dediler. fazla gizem iyi olmuyor bir şekilde ve bu zaman mevzularında da zaten yapılabilecek fazla bir şey yok. buna rağmen uğraşıyorlar aslında ama yine de tam içim sindiği söylenemez.

.zaman yolcuğu çelişkili muhabbetleri burada da var. şimdi alec kagameyi geçmişe gönderip bu patlamayı zaten yaptırmış demek ki 2077'de tarihi olayların başlangıcı olarak geçiyor ama daha göndermemişti. tek gelecek fikri, kader meselesi ve böyle zaman içinde zaman muhabbetleri aslında çok yapıldı ya. geleceği daha değiştiremediler. hadi bakalım açıklansın biraz ondan sonra karar verelim. kim bilir sonraki sezon ne zaman.

--- spoiler ---