29 Ağustos 2012

alphas s02e06:

Alphaville

--- spoiler ---

.yine güzel bir bölüm, sezona hem iyi başladılar hem iyi gidiyorlar. bir sürü şeyin altı doldu bu bölüm. örneğin dünyaya alfaları açıklamasının sonuçları olmuş, bir köy-kamp kurmuş insanlardan kaçan barışçıl tipler falan. böyle bir oluşum falan hem güzel hem acayip tabi.

.içlerinde Terminator: The Sarah Connor Chronicles'da ki terminator hatun da vardı. daha önce de oynatmışlardı tabi ama robot gibi oynamaması eterasan geliyor insana. güzel olmuş. kızı desen adı digit hehe, kafalar uçuk, düşünceler güzel izlemesi zevkli.

.neyse stanton parish adlı arkadaş bunlara tuzak kurdu tabi sevgili doktorumuzun kızı yüzünden, onu da ortaya çıkarabilecekler mi bakalım göreceğiz. herkes ortalarda yaşıyor resmen biraz gerçekçilik katıyor. bölümün sonunda skyler'a parish'in gelmiş olması ve büyük olasılıkla onun kabul etmiş olması da hiç fena değil. 

.tabi tüm bu meseleler büyük savaşın ya da işte gelecek olan neyse onun süper bir şey olmasına hazırlık yapıyor. buldukları alet milleti alfaya mı çeviriyor ne yapıyor ya da potansiyeli olanı mı alfa yapıyor öyle bir şey. mevcut güçlerini de artırıyor zaten işte, onu geçen bölüm mü ne gördük.

.gary olayına da değinmeden olmaz, ilk sinyal yok diye ağladı oğlan sonra evrenden sinyal almaya başladı ya iyidi baya o iş de. güneşten sinyal alıyorum diyor. kafaya bak, süper.

--- spoiler ---