23 Ağustos 2012

alphas s02e05:

Gaslight

--- spoiler ---

.fena bölüm değil, geçiş bölümü gibi ama yan konu da hiç fena değil. genel hikayede de acayip işler oluyor hala derin gizemler var. devrim nedir, ne olacak? amacı nedir bu ölmeyen abimizin, biraz açıklama olsa daha heyecanlı olur ama bu şekilde de merak unsurunu kullanıyorlar herhalde.

.gary süperdi bu bölüm, cenazede ettiği laflar süper, hali tavrı süper. anne ile hastanede muhabbeti süper ve sonunda bir de tivit çaktı eleman, "is coming" kalıbını bir kez daha gördük ama algı da seçicilik herhalde. neyse devrim geliyor diyorlar da bu ne bilmiyoruz. gary yine bu işlere mi döndü ne yaptı bilemedik.

.bu arada garip ama daha önce sinyalleri sadece algıladığını gösteriyorlar idi. bu sefer algıladığı sinyaller ile tivit attığını gösterdiler. sinyal mi yayıyor yani? nedir gücü bir garip geldi şimdi düşününce. böyle bir özelliği yoktu.

.ha özellikleri geliştirecekler mi bilmiyorum çünkü nina da bu sefer hatırlayamadıklarını hatırlatan bir güce erişecek gibi. onu da çok çabuk döndürdüler aslında bir kaç bölüm kalmalıydı öyle. pek inandırıcı olmadı.

.bu hassas kızımızın burnuna gömlek sokması ve kokla demesi ve karşlığı iyidi baya. doktorumuz zaten yine günü kurtaran nomal insan hep. bir de hala yan rolde kalan kas hafızalı kızımız da annesini hatırladı falan herhalde. 

--- spoiler ---