11 Haziran 2012

sgu stargate universe s02e14:

Hope

--- spoiler ---

.serinin en iyi bölümü şu ana kadar yapılmışlar içersinde. ha böyle özgeci tipler, yoldaşları için canlarını feda etmeye hazır güzel insanlardan bayarsa için o zaman o kadar da iyi gelmez ama yine de iyi olmuş. böbrek yetmezliği çeken konsollardaki elemanın biri, hep görüyorduk falan. ona böbreğinin tekini veren zencili çavuş falan. bu bir hikaye ki normalde bununla tek bölüm bile yaparlar idi. 

.asıl dananın kuyruğunun koptuğu yer ise ölen iki güzel hatunu tekrar diziye süper monte etmeleri. ölümden sonraki yaşam vurguları falan. etrafımızda dolanan radyo sinyalleri falan, bilinç elektirik falan filen bin tane laf maf içersinde yine destiny'nin içine aktardılar bunları. daha önceden de bi kişi vardı etti üç.

.sonuç iki güzel hatun kalmış oldu ki, biliminsanı olana bi ayrı kalkan balığım vardır, diğeri de hoş tabi ama yazık ilay dokunamayacak artık geçer karşısına izler. sanki biz dokunabiliyoruz a... neyse konuyu dağıtmayalım bu bölümlerin tamamlanamayacak olması pek üzücü olacak gerçekten.

--- spoiler ---