5 Haziran 2012

sgu stargate universe s02e08:

Malice

--- spoiler ---

.bölümler güzelleşiyor git gide, fazla bir genel konu açıklaması olmasa bile iki kadın karakteri ortadan kaldırdılar. biri ilayın sevdiceği diğeri ise raşın sevdiceği idi. ikisi bedenleri değiştirmiş idi. en son odaya giren itoğlu it ikisini de öldürdü.

.bunlar haricinde geminin sistemlerinin herkese açık olması bunların birlikte çalışmaları falan da güzel olacak ama çok uzun sezonlar gidecek gibi yapmışlar herhalde. bu bölüm gibi güzel görüntüler ve güzel patlamalar ile tüm paralarını bitirmiş gibiler, yazık olmuş.

.raş'ın manyadığı halleri gördük denebilir. katilin kaçtığı gezegende yakalayıp öldürdü, hem de tüm dünyayı tehlikeye atmak pahasına yaptı bunu. çıldırınca çok pislik biri oluyor bu raş da. öyle böyle derken de bölüm bitti. vurulan ve ölen figuranların sayısını not bile edemdim. öyle de saçma bir şey idi. yani nasıl başındaki adamı atlatır, nasıl gider o kadar insanı boğazlar. adam eğitimli de arıza yaptığı belli yani bu kadarını da düşünemedi mi bizim yang. neyse o kadar da kızmamak lazım.

--- spoiler ---