2 Haziran 2012

sgu stargate universe s02e06:

Trial and Error

--- spoiler ---

.genel olaylara hazırlık, bu sefer destiny komutadaki adam olan yangın psikolojisini test eder falan. olay budur. ha genel konu yok ama adamlar hazırlıyor da hazırlıyor hala. raş geminin asıl niyetini çözecek falan öyle olaylar ağır akıyor. yang bunalımlar, evlilik sorunları falan derken öyle on tane dram bir tane saynfikşın devam ediyoruz.

.ilay da karı buldu ya diyecek bir şeyim yok. allahın şişko ineği, metamatik kafası girsin diyeceğim de o da bana zarar. bilemedim bu ilaya çok ısınamadım bir türlü. hep severim öyle tipleri ama buna gitmemiş. bir de a... nasıl besleniyonuz da hala gram kilo veremiyor anlamak zor, belki iri kemiklidir bilemedim.

.kloi meselesi iyi olacak gibi uzaylıya dönüyor gibi, garip tabi dönsün aslında ama uzaylıya dönen kaçıncı hikaye bu bilemedim. stargate sg-1da da stargate atlantiste de bunu yaptılar, adamlar sıkılmamış demekki. senaryomsu hikayeler falan da çok oldu zaten. ama ilk skat ölürken üzüldün değil mi? itiraf et. hehe, esas karakteri öldürsünler de görelim a... bir game of thrones değil tabi.

--- spoiler ---