11 Haziran 2012

the legend of korra s01e09:

Out of the Past

--- spoiler ---

.diğer bölümlere göre baya iyi idi, hatta en iyisi. korra aang ile iletişime geçti tam olarak. eskiden yaşanan hikayeler ve kan bükücüler meselelerine geldiler. kademe sıralaması yapmak gerekir ise avatardan sonra en güçlüsü kan bükücüsü hem de bunlar dolunaysız çılgınlar imiş. babadan oğula hem de.

.avatarı kaçıran pezevengin babasının hikayesi ve bizim eski takımın olgun hallerini görmek de bi garip oldu tabi. hepisini fazla güzel ve yakışıklı çizmişler yalnız. aang öyle bi tip olmaz idi bence ya neyse. 

.günü amon kurtarmış gibi oldu ha tabi yukardaki sıraya arayı amonu koymak lazım ama onun ne olduğunu daha bilmiyoruz. zaten avatar güçleri sergiliyor ibne. baya sağlam bir şeyler çıkmasını bekliyorum altından. belki kötü yola düşmüş bir avatar. bükücülük sistemine karşı falan gelen bi tip bir şey olmuştur ne bileyim. tabi o kadar sık avatar gelmemesi de gerekir hem korradan önce aang var idi orası da karışık tabi.

.neyse böyle derken derken bölüm bitti gitti, her türlü iyi geldi şu sıcak yaz sabahındaki uykusuzluğa a... allah razı olsun yapanlardan sıçacaklar diye korktuydum baya burdan güzel yerlere gider diye ümidimi tazeledim.

--- spoiler ---