23 Mayıs 2012

the vampire diaries s03e22:

The Departed

--- spoiler --- 

.sezon finalini yaptık. beklediğimden iyi idi. beklentileri düşük tutmanın yararları olmuştur orası kesin. tabi yine esas karakteri öldüremediler orası kötü ama fringe gibi öldürüldüğünü gösterip kıvırtmak yerine öldüğüne kandırıp vampir yapıverdiler. hem de doktor eliyle falan.

.klause meselesini anlamadım, keşke onu öldürselerdi a... ama etinden sütünden yararlanmak için yaptılar herhalde. iki karakteri bir yere sığdırmış oldular. klaus`un tipinden kurtulmuş olduk en azından ama yine isterlerse döndürecek yol bulur ibneler. o yüzden zaten çok bir şey beklememek lazım bu seriden.

.bunlar harici damon olayı falan iyidi, başta ilk bunu görmüş unutturmuş falan. çok harika bir insanmış damon da bilememiş elena bunu gibi. e iyi vurgular. tekrar köprüden düşüş falan biraz bariz ama iyi. alarik fazla süper güçlü idi zaten çeviremezlerdi senaryoyu öbür türlü ama gel gör ki, şimdi sırf elenanın vampirlik sıkıntıları ve aşk üçgeni meselesine şey olacağız. damon`a mı verecek stefana mı falan filan dönecek hikayeler. neyse artık başa gelen çekilir, bu kadar izledim bırakmak olmaz.

--- spoiler ---