23 Mayıs 2012

the vampire diaries s03e16:

1912

--- spoiler ---

.a... o kadar çok ara veriyorlar ki ne olduğunu hatırlamıyorum. şu köken vampir olaylarında baya bir şey olmuştu. şimdi sadece kendilerini öldürecek ağacı arıyorlar falana bağladılar. valla şu diziyi en başından beri bırakacağım ama köken vampir meselesi iyidi. konuyu onun üzerine kurup da salvator kardeşleri yan konu yapsalarmış keşke.

.neyse ama en azından elena için dövüşüp durmuyorlar en azından, daha gerçekçi kardeşlik bağlarına göndermeler falan yapıyorlar. ha ne kadar zamandan sonra günlük meselesine vurgular yaptı. ellerde günlükler geziyor. kaç zamandır lan bu dizinin ismde niye günlük var falan diyordum da eskiden sevgili günlük falan diyordu mallar.

.baya bir aşama kaydetse de yine gençlik dizisi işte yapacak bir şey yok. tipler falan hepsi fabrika çıkışı aynı gibi. şöyle ağzı yüzü yamuk tip yok. bu bölüm smallvillede oynayan bir bağyan oyuncuyu konuk ettiler seyç adı ile. ismine bakardım ya uzun iş. bölüm sonu da ayrı bir saçmaydı. alarik karın deşen cekmiymiş neymiş a... açıklarlar sonra da çok da mühim sanki a...

--- spoiler ---