31 Mayıs 2012

sgu stargate universe s02e04:

Pathogen

--- spoiler ---

.güzel bir bölüm oldu. kloi'nin uzaylılardan sonra sıkıntılı olmuş zaten yarası falan çabuk iyileşmiş idi. şimdi uyur modda biliminsanı falan oluyor öyle bir moda geçiyor. raş durumu kendi lehine çeviriyor yine anlaşılan. gemi kontrolü için birlikte takılacaklar falan.

.ilay'ın anasını gemiye getirdiler, e yani daha önce başkası için niye yapılmadı ilginç tabi. bir de baştan beri dediğim şu bilinç değişimi bi insan ile sikişmek için yeterli mi, beden bu kadar mı önemsiz mevzusuna az az dokundurmalar falan oldu.

.sonraki bölümler için raş'ın yazdığı problemler kontrol odası falan filan gibi gibi gidecek herhalde. sırf bu yüzden yakalanmaktan kurtuldu raş hazretleri. sevdiğim bi tip ama kafasına sıçayım dedirtiyor insana. ulan eve dönüşü bulsan ne olur. isteyen dönsün, şu hayatta kalma mücadelesi pek gereksizmiş bu seriye. destiny ile takılsalarmış rahat rahat daha iyimiş.

.ha bu arada bölüm sonu müziği ağzıma yüzüme sıçtı, hala arkada açık. hemen paylaşayım. ludovico einaudi bir amcanın ascolta diye bi eseri. burdan ulaşılabilir kendisine. hürmetler ettim.

--- spoiler ---