24 Mayıs 2012

nikita s02e23:

Homecoming

--- spoiler --- 

.sezon finalini yapan bir başka serimiz. bir bir dökülüyorlar. yazlık seriler başlayana kadar kendimi boşlukta hissetmemek için dizi bulmam lazım acilen. neyse finale gelelim. iyi dedim ilk sonlara doğru, sonra saçma sapan bir taklaya giriştiler o pek şık olmadı. 

.ha nikita bölümü falan yönetsin ona lafım yok. bu kadar zaman bölümü yok etmeye falan çalıştılar ona uymuyor ama işte içerdeki elemanlar suçlu falan filan. bi kere bunu baştan düşünmeleri gerekiyordu. düşünmediler böyle bir final yaptılar onun yerine. 

.olaylar hızlı gelişti baya, pörsi yine paçayı sıyırdı derken neden nikitaya saldırdı, rehin alıp kaçacak mıydı neydi aklındaki bilemedim. o vakte kadar soğuk kanlılık ile hallettiği işleri o vakit niye dağıttı saçma oldu. ha nikita madem sinyali takip ettirebiliyordu ilk girdiğinde neden öldürmedi o da saçma oldu. 

.böyle kusurlar haricinde güzel toparladılar. daha fazla atraksiyon beklenecek herhalde. en çok börkofa sevindim desem yalan olmaz. zaten en iyi karakterden kendisi. hadi bakalım hayırlısıyla sonraki sezon neye karşı savaşacaklar dersen ondan da bir iki kesit gördük. kara kutuyu açan eski milf (adını unuttum a...). yine de pörsi ve as adamını sevmiştim ben a... öldüreceklerini falan beklemezdim o yüzden de iyi oldu. toplamda da o yüzden sezon finali olmuş diyoruz. 

--- spoiler ---