31 Mayıs 2012

grimm s01e10:

Organ Grinder

--- spoiler ---

.akıcı bir bölüm yine, derinden sosyal konulara girişler falan. az biraz kapitalizm, kanibalizm vurgusu falan böyle. yan roldeki elemanı dexterdaki masukaya benzetiyorum ya hayırlısı tabi öyle bir insan değil o daha düzgün. neyse...

.akbaba insanlar ve keçi insanları gördük sanki bu bölüm tabi ben benzettiklerimi diyorum belki başkalarıdır. acayip acayip isimler vermişler akılda falan kalmıyor. akbaba insanlar sokak çocuklarının organlarını çıkartıp kurutup satıyor. bu yaratıklar arasında afrodizyak etkiliymiş falan filan. e yani değişik dünyalar tabi hayal güçlerini yediğimin adamları.

.bunlar haricinde grimm'de bi kıpırtı yok hala. şefleri onun hakkında önemli bir konuşma yaptı, genel bir konu çıkacak ordan ferrat mıdır nedir acayip bir türk ismine benzeyen bir statülü yaratık daha gelecek olaylara. bir de grimm sevgilisinin güvenliği meselesine düştü ki saçma yani hiç korunaklı değiller. bu malın özel gücü varsa bile farkında değil bir şeyden öyle işte, bakalım az biraz da olsa potansiyel görüyorum artık.

--- spoiler ---