23 Mayıs 2012

game of thrones s02e07:

A Man Without Honor

--- spoiler ---

.öldürmemişlerdir sakat oğlan çocuğunu, şeklinde bir umut taşıyorum ama gerçekçi fantazik serimiz bir karakteri daha harcadı galiba. stark ailesinin bir acı günü daha olacak millet dellenecek falan filan herhalde. adamlar bir sürü şey yapmış, belki göz korkutmak için falan filan idi ne bileyim.

.robb ibnelik etti, karıya kaçtı. en kötü karakterlerin duygusal anlarına şahit olduk. çift taraflı ensest itirafları ve böyle bilinç altına altına doğallık vurgularını falan izledik. onursuz adamın onurluluk anlayışı ve sağduyunun timsali ned`in onursuz hallerini temaşaa ettik.

.stannis cehpesinden az haber haricinde pek bir şey göremedik ama genel dağılım iyi idi, ejderhalar kalesiiii muhabbetleri de hayli iyi idi. tabi ejderhaların anası ama pek bi beceriksiz devam ediyor. ilk zamanlar drago yüzünden o kadar  iyimiş falan diyesi geliyor insanın. şişman zenci arkadaş kendini zengin diyarların kralı haline getirdi. planları değişik tabi, oradan nasıl bir ejderha ile çıkış olacak orası karışık baya.

--- spoiler ---