23 Mayıs 2020

westworld s03e04:

The Mother of Exiles

--- spoiler ---

.üzerinden o kadar zaman geçti ki ne ben söyleyeyim ne siz sorun. siyahlı abimizi delirttiler. tüm bölümün konusu buydu. zaten geçen sezonda kızını öldürdükten sonra kafayı yemiş, devamlı onla mücadele ediyordu.

.zenci yönetici karı, bunu evinden alıp işin başına geç falan derken şak diye deli gibi gösterdi. hemen hastaneye yatırdılar ve bu sefer dolores'i görmeye başladı. biraz güzel oldu ama yazmaya mecalim kalmadığından detaylar uçup gidiyor.

.dolores kendini kopyalamış. bir sürü inci aldı demişlerdi. diğer tipleri kopya edecek zannettiydik ama ürettiği host içinde kendisi varmış. hatta japon abimizin içine bile bunu koymuş, komik geldi bana.

.maeve'in durumu pek olmadı. fransız malı ile birlikte çalışıyor. adam dolores'in kafasındaki şifreyi istiyor. dünyanın sonunu falan getirecek herhalde. bu esas kötü bana itici geliyor umarım bir yere oturturlar.

.sonuç olarak maeve olaylara daldı ama japon abimiz kılığındaki dolores haddini bildirdi. tam tamamen öldürecekti ki kaçması gerekti. neden tek başına karıyı buraya yönlendirdi peki, onu hiç anlamadım ve çok saçma oldu.

.yeni oğlanımızı güzelce giydirdi. teknoloji malının paraları sögüşlediler. gerginlikleri güzeldi de yeterli gelmedi bana. sonra bu elemanı paketlemeye gittiler. oraya da bernard koştu geldi. 

.elemanı yakaladı mı? yoksa yarım mı kaldı o hikaye tam bilemiyorum. tekrar biraz baktım ama videodan denk gelemedim. neyse çok da mühim değil.

--- spoiler ---