23 Mayıs 2020

manifest s02e02:

Grounded

--- spoiler ---

.ara verip şu diziye bakınca o kadar tiksindim ki ulan bu ne dedim. zaten konular ayrı saçma, oyunculuklar ayrı kötü. neden bunu izliyorum diye sorup duruyorum. bir taraftan hikayeyi merak ediyoruz ama bu nedir abi?

.mal erken kız herkes çağrı alıyor diye komiklik yapıyordu. sonra duygusala bağladı. hepiniz öleceksiniz tek başıma kalacağım diyordu. komik aslında. ilk sadece bana çağrı gelmiyor diye trip atıyor gibiydi ya yine de komik.

.çağrı olayının genetik olarak aktarıldığını buldular. iyi güzel de bunu hemen binbaşıya yumurtlamış oldu. salak hintli kızın mallığına da sokayım. neyse ki geri gelen zenci ajan abimiz durumu aktardı. belki anlarlar. yoksa iyice saçma olacak.

.bölüm konusu olan oğlanın duygusalları da apayrı bir mallık düzeyindeydi. ilk salak esas karı michaela buna inanmadı, sonra eşyaları toplayan bir arkadaş çıktığı için inanmış oldu. güya kanıtlar öyle değişiyormuş da şuymuş buymuş. çok da gereksiz bir hikayeydi.

.sonra çabucak katil yakalandı. oğlan ile sarılmalar falan bunlar yeni dünya düzenine uygun diziler değil abi. niye sarılıyorsunuz virüs var demek lazım.

.hapse düşen elemanla ortak çağrılar meselesi nereye bağlanacak? onun da bir yere gittiği yok. öyle yarım yamalak ilerliyor işte.

.bir de yeni ortak olarak salak bir karı geldi. diğer elemanla aralarındaki olay zaten aşırı saçma oldu. hapse düşen elemanı seçmiş bulundu ama her an büyük mallıklar yaşanabilir.

--- spoiler ---