12 Ekim 2019

jessica jones s03e13:

A.K.A Everything

--- spoiler ---

.sağolsunlar baya zekasız şekilde final yaptılar. zaten bu noktaya geldiği de belliydi. esas kötüyü değiştirdiler. iyilerden kötüye geçiş zaten genelde olmuyor. bu sefer hiç açıklayamadılar. her daim kötüymüş de kendini iyi zannediyormuş da şudur budur.

.kendisini kanıtlayacakmış, jessica gerekeni yapamıyormuş falan filan. ilk karşılaşmasında tamam teslim olacağım ama bir tuvalete gideyim falan diyor. ulan besbelli kaçacak işte, şaka mısın? hemen de kaçıyor zaten sonra onu arıyorlar yok efendim şudur budur.

.yemlemeleri gerekiyormuş. yem olması için avukatı kullanıyorlar. tam o sırada avukatın aşığı karı geliyor. ortalık karışıyor. az daha öldürecekler birbirlerini derken jessica bacağından vuruluyor. en azından öyle gösteriyorlar ama sıyırıyor herhalde. bahsetmiyorlar bile, topallamıyor bile.

.sonra avukat hanım ile ülkeden kaçış planları yapıyor. tabutla adam kaçıranlar varmış. özel bir tabuta giriyor. jessica zaten süper sosyal medya ile onu buluyor. tabutları tekmeleyip açıyor. biraz dövüşüyorlar. karanlıkta jessica'yı biraz dövüyor. karanlıkta da görüyormuş ya ondan işte.

.sonra bıçağını çıkartıyor. kardeş kardeşe bıçak çekiyor. jessica eli ile engelliyor ve bayıltıyor. resmen saçma sapandı. konuşarak halletmedin diyelim, bu dövüş de saçma sapandı. yakalanıp özel hapishaneye gönderiliyor herhalde. jessica da uzaktan bakıyor. az biraz saçma bakışlar derken şimdilik kapatıyoruz diyorlar. sonra devam ederler. karın ağrısı gibiler.

.jessica da artık bu işlerden bıkmış. meksika yakınlarına geçip tersine göç yapacak herhalde. uçarak geçebilir ya neyse işte. bileti alacakken ses duyuyor ve yok diyor dönmeyeyim, orada da sezon bitiyor. kimin sesiydi o? bir ara kilgrave miydi neydi? onu duyuyordu. o muydu? neydi ne oldu anlamadık. salak saçma işler bitti gitti.

.avukat hanımı matrix 4'e kadar unutalım doğru düzgün izleyelim. zaten als ile tek başına ölme geyiğini bile doğru düzgün yapamadılar. eski aşkı denen karı ne alaka abi dedirtiyor. lezbiyen olayı yedirteceksin de bu ne yani. sonra karı buna nispet yapıyor. o da bir daha böyle yapmayacağım diyor. hepsi mi manyak bunların?

--- spoiler ---