7 Ekim 2019

jessica jones s03e10:

A.K.A Hero Pants

--- spoiler ---

.salakça işleri artırdılar yine. bir rahat durmuyorlar. jessica'ya polis geldi. en son tartıştıkları polis ölmüş. kamerasında en son jessica varmış. durum buymuş. bölüm sonunda karıyı paketlediler ama esas salakça olanı trish'in adam öldürmeye başlamış olması. hem de kötüleri algılayan tiple birlikte adam bulup öldürüyorlar gibi gösterdiler. çok saçma oldu. sebep ne? anasının ölmesi mi? 

.koskoca bölüm bu geyiğe gitti. jessica erik dediği tipten şüphelendi. onun evinde araştırma yaptı. öncesinde biraz sevişti falan derken bir dosya buldu. onu da malcolm inceliyordu. adam hayatta dedi ama zaten araştırma yapıyorlarmış. trish ile birlikte mevzuyu halletmişler. kendileri kötüleri bulup adam öldürüyor demek.

.şimdi olay jessica'nın üzerine kaldı. trish'i ele verecek mi? nasıl anlatacak? nasıl vaz geçecek? toptan saçma bir şey olduğu için nereye gitse saçma olacak.

.avukat hanım işler karışık. trish'i kullanma niyetinde ama çıka çıka bir vergi meselesi çıktı. dosyalara mı erişecek ne olacak? bunda kullanacak gibi. kendi lezbiyen sevgilisinin işleri beklediği gibi gitmedi. arasını bozduğu bir tip, bundan öç almaya çalışıyormuş. adam aile içi şiddet yapıyormuş da bu karı olaya müdahil olmuş da şudur budur.

.malcolm olayı da inanılmaz saçma. zenci karıya postayı koydu. onun istediği gibi biri olmayarak mı böyle olacak? şimdi erik denen tipi kız kardeşi ile takılmaya başladı. bir muamelesini çok görmemişti. şimdi ayıkken geldi, yapıştı karıya. iyi olmak adına mı? nedir bu kadında bulduğu? insan hayret ediyor canım.

.cenaze meseleleri gereksizdi, fazla uzattılar zaten. esas karakter öldürdüler ama yine de sıkıntılıydı. jessica'yı bile ağlattılar ama zaten fare suratlı, iyice fare oldu. kadını sevmezdi ama ela gözlü oldu işte.

.seri katil salağından haber yok. yüzündeki çizgilerle esas kötü olacak dedik ama trish kötü oldu. iyi tarafta adam kalmadı. iki kötü mü yapacaklar? nedir bu saçmalıklar yarabbim.

--- spoiler ---