21 Ekim 2019

it's always sunny in philadelphia s13e05:

The Gang Gets New Wheels

--- spoiler ---

.sağolsunlar, yine pek komiklerdi. charlie ve mac geçmişe döndü. çocuk dövdü. ulan çocuk dövme sahneleri neydi öyle. adamlar sınırda geziniyor, komik de çekmişler. atıp tuttukları veletler de dayak yerken bile eğlenmiş. nerdeyse gülüyorlar yani.

.olaylar araba meselesinden başladı. dennis yine kafayı yemiş durumda. zaten bu elemanın bu doza çıkması bölümün gidişatını değiştiriyor. arabası yokken parçalanmış, yeni araba almak istiyor. az yakan bir araba alınca da sünepe oluyor. fantezi futbola girişiyor. arkadaş canlısı oluyor ama geri çok yakan arabasını görünce eski haline geçiyor. komikti hepsi.

.frank fırsattan istifade araba alayım diyor ama ehliyeti gitmiş. yeni ehliyet alırken elemanın teki ile komik olaylar yaşıyor. en son da asyalı kadın doğru yapmış, bu kavşakta hata etmiş. kaza yapıyorlar. hepsi zaten arabaya doluşuyor. o da komikti.

.dee yeni model araba kullanmaktan, karılar arası rekabete giriyor. masajda kafayı yeme sahnelerini özel çekmişler. en son kocasını ayartacağım derken oğlunu ayartmış, o da komik sayılabilir.

.en iyisi, bu konuda ne yapacaksın dialogu idi. bisikletini çalan elemanın oğlu yine bisikletini çalıyor ya, işte olaylar öyle gelişiyor. gay muhabbeti de kendi çapında komik yani.

--- spoiler ---