12 Eylül 2019

happy! s02e06:

Pervapalozza

--- spoiler ---

.biraz eğlendirdiler sonunda. happy arkadaşın olayını komple ayırdılar. hikayede ona da yer açabilirlerdi ama sevgili hayali arkadaş, eşek kardeş milli oldu. boynuzu renk değiştirip, gökkuşağı gibi boşalıyormuş kendisi. böyle bir bakış açısı katalım demişler. çok da iyi etmişler gerçekten. hikaye içinde olsa ne olurdu ki? baya saçmaydı.

.esas hikaye pek ilerlemiyor bir türlü. yine de bağlıyorlar yavaş yavaş. zenci annenin derdi, hamilelikmiş. içindeki uzaylı kırması çocuğu yüzünden kafalar güzel oluyormuş. en son nick karıyı mekanda görünce durdu. esasında işi bitirmek üzereydi.

.böcek arkadaş shine mıydı? geçen sezon da vardı bu arkadaş ama çok hatırlayamadım. uzaylı kardeşlerle takıldığına göre shine olması muhtemel. her türlü adamların fantezileri aşırı geniş. olayı dağıtacak arkadaş girdi, kıyafeti de pek güzeldi ama yarım kaldı. bakalım sonraki bölüme sağlam bir şeyler olsa bari.

.uzaylı arkadaşı alıp gelip ikiye kesmeye karar verdiler ama hala canlıymış. buna da komik mi dersin? saçma mı dersin? seç beğen artık. lan niye ikiye kesiyorsunuz? hem bu nick içindeki aletten nasıl kurtuldu. kafayı güzelleştirip, en son kendisine kadar geldiydi. uzaylı meselesini bari güzel bağlasalar iyi olacak.

.bir de annesi rolünde yine kendisini oynatmışlar. o biraz komikti. kızını güvenli mekan olarak oraya bıraktı ama kız babaannesini sızdırıp, işkenceci elemanla görüşmeye gitti. öncesinde babasına gelip tehdit etmişti. normal şartlarda kızı ile konuşabilse böyle şeyler olmazdı ama işte mevzuyu uzattıkça uzatıyorlar. kızla arkadaşlık kurunca ne olacak? bu psikopatın mevzusu nedir? onu da ortaya çıkarsınlar artık. karakter olarak çok iyi, orası kesin.

.blue arkadaş, pink arkadaşına kendisini öldürmesini söylemişti. hapishane müdürü ile biraz konuşmasından sonra mevzuya girdiler. adam seni seviyorum diyerek birlikte atladı. blue ölmezse çok yazık olacak.

.uzaylı gördükleri vakit, yetkililere haber vermek yerine öldürmeye gitmeleri de komik mi diyeyim, saçma mı diyeyim bilemedim. uzaylı istilasına nick sax faktörü işte.

--- spoiler ---