21 Ağustos 2019

happy! s02e03:

Some Girls Need a Lot of Repenting

--- spoiler ---

.az biraz güldürdüler bu sefer. daha çok güldürüyorlardı ama bu sezon biraz sönük geçiyor. aile babası olmaya çalışmasıyla da ilgili olabilir. kasetleri almaya gittiği sahneler komikti. kadını pek beğeniyormuş. derken esas kötünün karısı olduğunu öğrendiler. adam heykelini yaptırmış ama aleti özel yaptırmış. adamın heykeli ile mücadelesi komikti. 

.güvenlikçiler ile dövüşlü dansı da pek komikti. happy ile karının dansı bunları mı etkiledi? onu açıklamadılar ama komik yapmışlar. sonunda kasetlere ulaştılar. hepsinde birilerinin kirli çamaşırı var, herkesleri elinin altında tutuyor dediler ama karısıyla seks kasetleri çıktı.

.seks kısmı bitince özel yerleri gelmiş. onu da nick özel amaçla kullandıktan sonra sabah karşı görünce kafasına dank etti. banki mun'u niye karıştırdılar bilmiyorum ama tavukla olan cinsel münasebeti diyerek komiklik yapmışlar.

.blue denen tip hapishanede ölmemiş. buna saldıran tipleri öldürmüş. nasıl bir canlı varsa içersinde geçen sezonun olayı buydu. nick'e geldiydi. sonra buna kaçmış. oradan devam ettirecekler orasına hiç girmiyorlar. şimdilik böyle gidiyor. kadın polis de olayları sürdürmek istiyor. esas kötüye bulaşmak için destek istiyor ama tabii ki alamıyor. bunlar kirli polis ve mafya gibiydi. şimdi acayip oldular.

.kızın annesi kafaları yedi. önce iş yerinde veledin tekini öldürüyordu. sonra çikolatalar yeyip kusmalara başladı. bu ne lan? olayları bir türlü atlatamıyor böyle de bir şey sokmuşlar ama biraz sıkıntılı.

.derisi yüzülmüş arkadaşı, çikolatalı paskalya tavşanı içine koymak için yapmışlar. neden bu kadar zahmet etmişler onu anlamadık. esas kötümüz sonny bitterlisini beğenmedi ama muhabbetler komik sayılabilir.

.esas olay bu işkenceci süper manyak tip, kızı korumaya takmış. olay nereye varacak o bir garip olacak. nick bir türlü bunu öldürememişti. şimdi kızı ile ilgili ki bu sıkıntılı. kız da okulda arkadaşlarıyla sıkıntı yaşıyor. küçük kızı öldürmüş olabilir. böyle bir tip işte.

--- spoiler ---