29 Temmuz 2019

fear the walking dead s05e04:

Skidmark

--- spoiler ---

.neyse ki kediye bir şey olmadı. bir tek ona sevindim. gerisi saçma sapan hikaye idi. uçağı bozmak zorunda mıydı? ellerinde yeterince silah yok muydu? sadece sürüyü daha uzağa çekerek bile kurtulabilirlerdi. onun yerine uçağı bozmak zorunda kaldılar. neymiş efendim değiştiğini göstermekmiş. ulan sen bir adam kurtarmak için bir sürü adamı yarı yolda bırakmış oldun.

.zaten en başı saçma, uçakla geliş saçma falan filan. şimdi geldikleri yerde, helikopteri olan bir tipler, bir şeyler yapıyorlar. bu walking dead'de de vardı. onla mı birleştirecekler? al dedikleri tipin başına ne geldi? bunlara gelirler de işte bir manası yok.

.daniel denen arkadaş, sağlam karakter ama victor'a inanarak zaten baştan sıkıntısız vereceği bir uçağı, böyle elli saat tantana ile vermiş oldu. o da saçma oldu.

.küçük kız mı ikna etmiş oldu. tam olarak niye fikrini değiştirdi. zaten telsizin öbür ucunda victor'un canını ortaya koyarak yardım etmeye çalıştığı tipler vardı. üstelik o da ispanyol idi. bunlar görüldüydü. ne değişti ki?

.silahşör ve karısı nerde onu da göremedik. geçen bölümde bir şeyler olduydu ama hatırlamıyorum bile. çok da gerekli olmadığı için sırf şu ara kaliteli dizileri ziyan etmeyelim diye bunlara talim ediyoruz.

.morgan ve alicia muhabbeti de gereksizdi. nerden nereye geldiler, onu da çok anlamadım. anlamsız olunca takibi de zor.

.veletler bunları kandırdı, sonra gözlüklü velet bunlara güvenince hepsi güvenmiş oldu. kampta ailelerini terk edemiyorlarmıymış? hepsi zombi olmuş ama veletler kendi başlarına hayatta kalmış, böyle anlatıyorlar. yersek artık. 

.şu acayip konuşan karı ve kardeşi biraz güldürüyor ama onların da fazla bir etkisi yok. bir de arkadaş tutukluk yapacak bir alet mi o? hiç mi bakım yapmadınız. tamam mermi harcamayın da mekanizmaya bir bakın yani.

--- spoiler ---