12 Mayıs 2019

wayne s01e07:

Chapter Seven: It'll Last Forever

--- spoiler ---

.saçma sapanlıkta sınır tanımadan devam ediyorlar. wayne geçen bölüm dövüldüydü. şimdi bir hap verdiler, kafası güzelleşti. kızının lezbiyen olmasını istemeyen babası, oğlanı görünce sevindi. mesajlar böyle veriliyor.

.wayne dayak yiyen babasının hastanede durumu kötü diyen habere inandı. kızla birlikte hastaneye gittiler. orada komik polisler onları bekliyordu. daha iyi bir muhabbet olmasını beklerdim ama yakalama yerinde manyetik alana kapıldılar, adamın kafasına çekiç vurdurdu ve kaçmaya devam etti. zenci arkasından koştu. baba olmak istemeyen velede motorsikletini mi verdi şimdi? öyle bitirdiler bölümü.

.babasının hastanede ortalığı katıp katıştırması komikti. yan tarafa küfredip duruyordu. oradan küçük bir kız içeceğini verdi, o da dokunaklı oldu. alkolik babasına alkollü içecekler hazırlarmış. eve dönmesini istedi ama wayne'i görünce ortalık yine karıştı.

.bu arada timsahlı elemanı da gördük. timsahını değiştirmeye çalışıyordu. komik olmayan olaylar vuku buldu. diğerleri ile hikayeyi birleştirecekler de sezon bitmek üzere. zenci ve müdürü hiç göstermediler.

--- spoiler ---