22 Nisan 2019

wayne s01e06:

Chapter Six: Who Even Are We Now?

--- spoiler ---

.sonunda biraz olsun eğlenceli bir bölüm yaptılar. wayne salağı da olması gerekiyor, özel sallamamazlık hali ile romantizm halini karıştırdılar. tabii yol hikayesi olarak başladı, esas oraya gitse daha iyi ama onu uzatmayacaklar gibi. araba meselesi gelip çözülecek gibi duruyor.

.şimdi peşlerinde polis arkadaşları, kızın ailesi ve müdür var. hepsi kendi hikayesinde gibi. bu veletler de milletin artığını yediği lokantada okuldan kaçanları yakalayan polislere yakalanıp kendilerine arkadaş ediniyorlar ve bahar balosu mudur nedir? öyle bir şeyde boy gösteriyorlar. wayne'in dans olayı süperdi.

.tam her şey güzel olacak, kız bunu öpecek derken babası ve kardeşleri sürpriz diye daldı olaya, wayne'in ağzını burnunu kırdı. neyse ki yeni edindiği arkadaşları onu kurtardı. hepsi hastanelik oldu gibi görünüyor.

.polis ve zenci yardımcısı, esas komik tipleme bunlar. elemanın instagram olayları ayrı bir komik. diğerinin eski usul polisçiliği de komik. babası, elemanın tekine benzin döktüydü, yerel polisin tanıdığıymış. buradaki şerif de yardım ediyor. eğlenceli oluyor işte.

.müdürü de konuşma falan yaptı. komikti konuşması ama sonra duygulu olmaya başladı. cidden veletlere yardım etmek isteyen iyi kalpli bir insan portresi çizdiler. nereye varacak bakalım olaylar.

--- spoiler ---